آیا گوش دادن به موسیقی می تواند تمرین شما را بهبود بخشد؟
گوش دادن به موسیقی در حین ورزش فقط ملالت را برطرف نمی کند - می تواند با افزایش استقامت و ایجاد روحیه بهتری ، به بهبود کیفیت تمرین شما کمک کند. [1]
به طور خاص ، موسیقی که دارای انگیزه یا هماهنگ با ورزش شما باشد ، اثرات جسمی و روانی نشان می دهد. [2] به عنوان مثال وقتی یک آهنگ ضرب و شتم قوی و مداوم دارد ، می توانید با ضرب و شتم آن موسیقی پدال را اجرا کنید ، که احساس رضایت می کند و ممکن است شما را به ورزش بیشتر القا کند. متن آهنگ یا ریتم جذاب موسیقی انگیزشی به شما الهام می دهد که در طول تمرین روزانه خود بیشتر ورزش کنید یا سخت تر کار کنید.
بهبود عملکرد بدنی
مطالعات نشان می دهد که موسیقی با قدم های سریع تر هنگامی که فرد درگیر تمرین های سطح متوسط ??تا کم متوسط ??باشد ، یا با افزایش مسافت طی شده ، سرعت یا تکرارهای کامل انجام شود ، به پیشرفت عملکرد ورزشی کمک می کند. [2] به عنوان مثال ، یک مطالعه در سال 2006 که به بررسی تأثیر موسیقی در انتخاب سرعت تردمیل پرداخت ، نشان داد که هنگام گوش دادن به موسیقی با سرعت زیاد ، شرکت کنندگان سرعت و مسافت طی شده خود را بدون اینکه خسته تر شوند ، افزایش دادند. [3] مطالعات دیگر نتیجه گیری مشابهی را به دست آوردند ، [4] نشان می دهد که گوش دادن به موسیقی با ضربان بیشتر در دقیقه می تواند عملکرد بدنی را در حین انجام تمرین سطح پایین تا متوسط ??افزایش دهد.
چندین مطالعه نشان داده اند که چگونه سرعت دقیق ، همانطور که در ضربان در دقیقه اندازه گیری می شود ، بر میزان ورزش فرد تأثیر می گذارد. این مطالعات مشخص کردند که سرعت ایده آل لازم برای حداکثر عملکرد به نوع ورزش بستگی دارد. یک مطالعه در سال 2011 نشان داد که برای دستیابی به بهترین عملکرد در دوچرخه سواری (که با اندازه گیری شدت ورزش از طریق ضربان قلب محاسبه شده است) ، سرعت مورد نظر بین 125 تا 140 ضربان در دقیقه (دقیقه در دقیقه) است. [5] یک مطالعه منتشر شده در سال 2014 نشان داد که بهترین سرعت موسیقی برای عملکرد بهتر در تردمیل بین 123 و 131 دور در دقیقه است. [6] دلیل موجه اینکه چرا انواع مختلف ورزش دارای تمایلات ایده آل متفاوت هستند به توانایی فرد در نگه داشتن وقت با ضرب و شتم موسیقی ، همگام سازی گامها یا پدال زدن به ضرب آهنگ موسیقی مربوط می شود. [2] از آنجا که سرعت در تردمیل در مقابل دوچرخه ورزش یا بیضوی متفاوت است ، برای دستیابی به عملکرد ایده آل برای تمرین های مختلف ، موسیقی از شرایط مختلف لازم است.
محققان اخیراً توضیحات مفصلی درباره این که چرا موسیقی می تواند عملکرد ورزش را بهبود ببخشد ، دنبال کرده اند. یک مطالعه 2010 به رهبری روانشناس ورزش C.I. کاراگورگیس اظهار داشت که موسیقی می تواند عملکرد ورزشی را از دو طریق بهبود بخشد: می تواند خستگی را به تأخیر اندازد یا ظرفیت کار را افزایش دهد. [7] مطابق این مطالعه ، تأثیر موسیقی منجر به "سطح استقامت ، قدرت ، بهره وری یا قدرت بالاتر از حد انتظار" می شود. [7]
North و Hargreaves نشان می دهد که موسیقی از درد ناشی از ورزش در اثر تحریکات حسی رنج می برد ، [8] زیرا فراموش کردن درد یا خستگی راحت تر وقتی آهنگی که از آن لذت می برید ، شما را منحرف می کند.
اثر روانشناختی
موسیقی می تواند به احساس لذت یا نارضایتی منجر شود ، می تواند فرآیندهای فکر را تغییر دهد و می تواند باعث ایجاد تغییر در رفتار شود. [1] این اثر روانی را می توان با تغییرات جسمی در سطح هورمون مشاهده کرد. به عنوان مثال ، یک مطالعه جدید نشان داد ، شرکت کنندگان که به موسیقی گوش می دهند که آنها را "خشنود" می خوانند ، سطح بالاتری از سروتونین داشتند که به هورمون "احساس خوب" معروف است. [9] اگرچه اثبات تأثیرات دشوار است ، اما این مطالعه حاکی از آن است که تجربه لذت بخش گوش دادن به یک آهنگ می تواند منجر به افزایش سطح سروتونین شود ، که می تواند شما را برای تمرین بهتر خلق و خوی کند.
نتیجه گیری کلی
انتخاب موسیقی که از آن لذت می برید و متناسب با روال ورزش شما می تواند به شما کمک کند تا بیشتر از تجربه ورزش خود استفاده کنید. از آنجا که هر کس از سرعت و شدت تمرین ایده آل متفاوتی برخوردار است ، تعیین دقیقاً چه ویژگی برای شما ممکن است یک روند آزمایشی و خطایی باشد.
با داشتن موسیقی یا بدون آن ، ورزش برای سلامتی کلی بسیار مهم است. اطلاعات بیشتر در مورد چگونگی به حداکثر رساندن سلامتی خود را در اینجا مشاهده کنید.
کلیه مقالات وب سایت ما توسط دکتر دیانا زوکرمن و سایر کارمندان ارشد تأیید شده است.
Karageorghis، C.I.، Priest، D.L.، Williams، L.S.، Hirani، R.M.، Lannon، K.M.، & Bates، B.J. (2010). اثرات ergogenic و روانشناختی موسیقی همزمان در حین انجام تمرین از نوع مدار. روانشناسی ورزش و ورزش ، 11 (6) ، 551-559.
Karageorghis، C.I.، & Prift، D.L. (2012) موسیقی در دامنه ورزش: یک بررسی و سنتز (قسمت دوم). بررسی بین المللی روانشناسی ورزش و ورزش ، 5 (1) ، 67-84.
جودی ادواردی و هانا وارینگ (2006) تأثیرات سرعت موسیقی و میزان صدای بلند بر ورزش تردمیل ، ارگونومی ، 49:15 ، 1597-1610 ، DOI: 10.1080 / 00140130600899104
هاجز ، D.A. (2009) پاسخهای بدنی به موسیقی. در S. Hallam ، I. Cross و M. Thaut (Eds.) کتاب روانشناسی موسیقی آکسفورد ، (صص 121-130). نیویورک: انتشارات دانشگاه آکسفورد. Tenenbaum G. چشم انداز شناختی اجتماعی از تحمل درک و تحمل فشار. در: خواننده R.N. ، ویراستار؛ Hausenblas H.A.، Janelle C.، editors.The کتاب روانشناسی ورزشی. نیویورک: ویلی؛ 2001. صص 810–822.
Karageorghis، C. I.، Jones، L.، Prift، D.